En Kuralları Of yangın kapısı

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır.

Kullanılacak şahsiyet adetsı 100 kişyararlı aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH Amerikan bar veya PANİK BAR olmalıdır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı doğru dürüst sağlayacak şekilde takılması gereken parçadır.

Montaj: Yangın bapsı, güzel şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın bapları yararlanma düzlükına gereğince, rengine gereğince evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan örnek sınıflandırması kötüdaki gibidir

çoğu kez yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, buhran anlarında insanların yangın yerından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Ayrıca yangın kapıları özelliklerinden bir öbür önemli olanı da öfkelerle ortaya çıdem zehirleme özelliği mevcut gazların ve esrarın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son paye nitelikli olmalıdır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri bâtınermektedir.

Yangın merdiveni kapısının elbette açıldığını öğrenmek yangın anında üstelik kolaydır fakat daha öncesinde yangın ile ait tatbikatlarda bapnın kesinlikle açıldığını belirtmek gerekir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve yaraşıklı yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Çıkış Kapısı Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir muhatara takkadak kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlayacak gestaltda olmalıdır.

Bu noktada özellikle de bina sahiplerinin ziyadesiyle kovuşturulma etmesi gereken yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, muktezi düzenlemelerin mimarilması gerekmelidir. Aksi taktirde yangınlar çok fazla insanın can ve orospu yitirilmesine da uğur açabilir.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve ana kapıların üstı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kadar, bir odanın kucakindeki farklı bir göz kapısı da kabil.

Report this wiki page